Je rijbewijs begint bij RIJLESPLANNER!

PLAN VANDAAG EEN AUTORIJLES EN START MORGEN

Vandaag plannen, morgen lessen

Altijd de beste deal

700+ rijscholen aangesloten

Op zoek naar een proef rijles in Amsterdam? Boek dan je rijles, met korting, bij een van onze aangesloten rijscholen. Wij selecteren en vergelijken voor jou 3 rijscholen waarbij je morgen al kan beginnen met lessen! Het autorijbewijs begint bij Rijlesplanner.

Vergelijk rijscholen in Amsterdam

Hierom kies je voor Rijlesplanner

Het vinden van een rijschool is niet makkelijk. Je wilt namelijk wel weten dat je uiteindelijk kiest voor een rijschool van goeie kwaliteit met een bekwame rijschoolinstructeur. Je tijd verspillen aan rijlessen van slechte kwaliteit en te veel betalen wil natuurlijk niemand.

Wij zetten de beste rijscholen op een rijtje voor jouw situatie. Zo kun je direct zien welke rijschool het beste bij jou past. Een rijles plannen was nog nooit zo makkelijk. 

Wij vinden het belangrijk dat je gemakkelijk een keuze moet kunnen maken bij welke rijschool je rijlessen gaat volgen voor je rijbewijs. Daarom helpen wij je bij het vergelijken en vinden van de meest geschikte rijschool in Amsterdam. Bij het vergelijken van rijscholen in Amsterdam baseren we ons overzicht niet alleen op slagingskansen, maar ook op andere belangrijke factoren zoals het aantal lessen tot het eerste examen, de plaats van de rijschool, prijzen, en ervaringen. Door goed te vergelijken heb jij straks minder rijlessen nodig, en ben je ook uiteindelijk minder tijd en geld kwijt met het behalen van je rijbewijs.

In slechts een paar klikken vergelijk je eenvoudig onze deals en krijg je een advies op maat.

Dagelijks onderhandelen we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart. En regelmatig kortingen ontvangt die je niet rechtstreeks via de aanbieder krijgt. Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jóu past. Jouw rijbewijs wacht op jou, plan je eerste rijles in!

Rijles Amsterdam automaat

Automaat rijden wordt steeds populairder onder de bevolking, zo staat het al lang niet meer bekend als een manier van autorijden voor ouderen. Maar zorgt het juist voor gemak en veiligheid, je hebt namelijk veel meer tijd om op andere dingen te letten zoals lastige verkeerssituaties. Het kan ook zo zijn dat de motoriek het niet toelaat om soepel te schakelen, ook hiervoor is automaat rijles een goede oplossing.

Zie jij door de komst van steeds meer automatische versnellingsbakken niet de meerwaarde om rijles te nemen in een schakelauto? Dan heeft rijlesplanner een groot aantal rijscholen die ook de mogelijkheid bieden om rijlessen en het praktijk examen af te nemen in een automaat. Bekijk de mogelijkheden bij een van onze aangesloten rijscholen in Amsterdam en vergelijk ze hierboven. 

Let er wel op dat je na het behalen van je rijbewijs in een auto met automatische schakeling, een aantekening krijgt wat aangeeft dat je dit traject gevolgd hebt. Hiermee mag je daarom ook alleen maar in een automaat rijden na het behalen van je rijbewijs. Mocht je je toch later bedenken, kan je altijd nog het praktijk examen afleggen in een handgeschakelde auto.

Opfris rijles volgen in Amsterdam

Een opfris rijles volgen is nooit verkeerd om te doen nadat je een tijd niet meer hebt autogereden door diverse redenen. Hierdoor kan er een rijangst ontstaan die ervoor zorgt dat je niet meer prettig achter het stuur zit. Zo heb je wel een rijbewijs maar ben je niet bezig met autorijden en dat is natuurlijk zonde. Bij rijlesplanner erkennen wij dit probleem en willen jou graag helpen bij het vinden van een rijschool, in Amsterdam, om een opfris rijles op korte termijn in te plannen. Zij zorgen ervoor dat je weer plezier krijgt in autorijden en leren je de technieken die je moet kennen.

Was je ooit begonnen met rijlessen maar heb je het niet af kunnen maken omdat je vervolgens bent gaan studeren? Of heb jij je rijbewijs al een langere tijd maar ben je door omstandigheden niet meer bezig met autorijden? Boek dan alsnog een rijles bij een van onze aangesloten rijscholen in Amsterdam en laat je begeleiden door ervaren instructeurs op gebied van opfris rijlessen en faalangst. 

Wat vonden je voorgangers?

Heb je nog vragen? Veelgestelde vragen