Je rijbewijs begint bij RIJLESPLANNER!

PLAN VANDAAG EEN AUTORIJLES EN START MORGEN

Vandaag plannen, morgen lessen

Altijd de beste deal

700+ rijscholen aangesloten

Tijdelijk offline vanwege grote drukte bij rijscholen en de Corona maatregelen

Op zoek naar een proef rijles in Arnhem? Boek dan je rijles, met korting, bij een van onze aangesloten rijscholen. Wij selecteren en vergelijken voor jou 3 rijscholen waarbij je morgen al kan beginnen met lessen! Het autorijbewijs begint bij Rijlesplanner.

Vergelijk rijscholen in Arnhem

Hierom kies je voor Rijlesplanner

Het vinden van een rijschool is niet makkelijk. Je wilt namelijk wel weten dat je uiteindelijk kiest voor een rijschool van goeie kwaliteit met een bekwame rijschoolinstructeur. Je tijd verspillen aan rijlessen van slechte kwaliteit en te veel betalen wil natuurlijk niemand.

Wij zetten de beste rijscholen op een rijtje voor jouw situatie. Zo kun je direct zien welke rijschool het beste bij jou past. Een rijles plannen was nog nooit zo makkelijk. 

Wij vinden het belangrijk dat je gemakkelijk een keuze moet kunnen maken bij welke rijschool je rijlessen gaat volgen voor je rijbewijs. Daarom helpen wij je bij het vergelijken en vinden van de meest geschikte rijschool in Arnhem. Bij het vergelijken van rijscholen in Arnhem baseren we ons overzicht niet alleen op slagingskansen, maar ook op andere belangrijke factoren zoals het aantal lessen tot het eerste examen, de plaats van de rijschool, prijzen, en ervaringen. Door goed te vergelijken heb jij straks minder rijlessen nodig, en ben je ook uiteindelijk minder tijd en geld kwijt met het behalen van je rijbewijs.

In slechts een paar klikken vergelijk je eenvoudig onze deals en krijg je een advies op maat.

Dagelijks onderhandelen we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart. En regelmatig kortingen ontvangt die je niet rechtstreeks via de aanbieder krijgt. Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jóu past. Jouw rijbewijs wacht op jou, plan je eerste rijles in!

Automaat rijles Arnhem

Zie jij door de komst van steeds meer automatische versnellingsbakken niet de meerwaarde om rijles te nemen in een schakelauto? Dan heeft Rijlesplanner een groot aantal rijscholen die ook de mogelijkheid bieden om rijlessen en het praktijkexamen in een automaat te volgen. Bekijk de mogelijkheden bij een van onze aangesloten rijscholen in Arnhem en vergelijk ze hierboven.

Houd er rekening mee dat je na het behalen van jouw rijbewijs in een auto met automatische versnellingsbak hier een notitie van krijgt op je rijbewijs. Hiermee kun je dus alleen maar in een automaat rijden na het behalen van je rijbewijs. Mocht je je later bedenken, dan kun je altijd het praktijkexamen doen in een handgeschakelde auto.

Faalangst rijles Arnhem

Ben je bang om te falen of om iets verkeerds te doen? Die angst kan je prestaties tijdens het volgen van rijlessen verstoren. Het kan een negatieve invloed op je hebben en ervoor zorgen dat je gaat beven, zweten, slapeloze nachten hebt en meer. Dit alles kan je ervan weerhouden of vertragen om je rijbewijs te halen.

Het hebben van deze angst hoeft niet te betekenen dat je niet klaar bent om je rijbewijs te halen. Met de juiste rijschool en rijinstructeur kun je deze angsten overwinnen. Met Rijlesplanner vind je de juiste rijschool in Arnhem om je te helpen niet bang te zijn in het verkeer. We hebben ook een aantal tips voor je geschreven, lees het in onze blog: Met deze 5 tips kun je je faalangst overwinnen!

Wat vonden je voorgangers?

Heb je nog vragen? Veelgestelde vragen