Je rijbewijs begint bij RIJLESPLANNER!

PLAN VANDAAG EEN AUTORIJLES EN START MORGEN

Vandaag plannen, morgen lessen

Altijd de beste deal

700+ rijscholen aangesloten

Op zoek naar een proef rijles in Den Haag? Boek dan je rijles, met korting, bij een van onze aangesloten rijscholen. Wij selecteren en vergelijken voor jou 3 rijscholen waarbij je morgen al kan beginnen met lessen! Het autorijbewijs begint bij Rijlesplanner.

Vergelijk rijscholen in Den Haag

Hierom kies je voor Rijlesplanner

Het vinden van een rijschool is niet makkelijk. Je wilt namelijk wel weten dat je uiteindelijk kiest voor een rijschool van goeie kwaliteit met een bekwame rijschoolinstructeur. Je tijd verspillen aan rijlessen van slechte kwaliteit en te veel betalen wil natuurlijk niemand.

Wij zetten de beste rijscholen op een rijtje voor jouw situatie. Zo kun je direct zien welke rijschool het beste bij jou past. Een rijles plannen was nog nooit zo makkelijk. 

Wij vinden het belangrijk dat je gemakkelijk een keuze moet kunnen maken bij welke rijschool je rijlessen gaat volgen voor je rijbewijs. Daarom helpen wij je bij het vergelijken en vinden van de meest geschikte rijschool in Den Haag. Bij het vergelijken van rijscholen in Den Haag baseren we ons overzicht niet alleen op slagingskansen, maar ook op andere belangrijke factoren zoals het aantal lessen tot het eerste examen, de plaats van de rijschool, prijzen, en ervaringen. Door goed te vergelijken heb jij straks minder rijlessen nodig, en ben je ook uiteindelijk minder tijd en geld kwijt met het behalen van je rijbewijs.

In slechts een paar klikken vergelijk je eenvoudig onze deals en krijg je een advies op maat.

Dagelijks onderhandelen we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart. En regelmatig kortingen ontvangt die je niet rechtstreeks via de aanbieder krijgt. Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jóu past. Jouw rijbewijs wacht op jou, plan je eerste rijles in!

Automaat rijles Den Haag

Steeds meer automobilisten rijden in auto’s met een automatische versnelling. Omdat dit eenmaal makkelijker is en er steeds meet automatisch geschakelde auto’s op de markt zijn. Je hoeft in dit soort auto’s dus niet meer te schakelen, hierdoor is het veiliger en gemakkelijker. Daarom kan je nu bij veel rijscholen ook rijles krijgen in een automaat!

Wil jij doormiddel van automaat rijlessen meer rust aan je hoofd hebben onder het rijden en zie je niet de meerwaarde om rijles te nemen in een schakelauto? Bekijk dan een van de geselecteerde rijscholen in Den Haag en check of zij de mogelijkheid bieden om rijlessen en het praktijk examen af te nemen in een automaat. 

Heb je het rijbewijs behaald? Dan krijg je een aantekening die aangeeft dat je in een automaat rijlessen hebt gevolgd. Je mag dan ook niet rijden in een handgeschakelde auto. Mocht je je toch later bedenken, kan je altijd nog het praktijk examen afleggen in een handgeschakelde auto.

Faalangst rijles Den Haag

Ben je bang om te falen of heb je angst voor het rijden op de weg? Dat is natuurlijk ontzettend vervelend en al helemaal tijdens het volgen van rijlessen. Het wil je maar niet lukken door de stress en angst die je ervaart voor het falen. Je hebt slapeloze nachten, zweet veel en durft niet meer. Vervolgens werkt dit ontzettend negatief tijdens het behalen van jouw rijbewijs.

Faalangst tijdens je rijlessen is zeker niet gunstig en daarom erg belangrijk dat jij de juiste begeleiding hierin krijgt! Wil jij met de juiste rijinstructeur of instructrice eindelijk beginnen met het halen van je rijbewijs? Bij ons vind je de juiste rijschool in Den Haag die jouw helpt wanneer je last hebt van faalangst. Wij hebben zelf ook een aantal tips voor je uitgeschreven, lees het in onze blog: Met deze 5 tips overwin jij jouw faalangst!

Wat vonden je voorgangers?

Heb je nog vragen? Veelgestelde vragen