Je rijbewijs begint bij RIJLESPLANNER!

PLAN VANDAAG EEN AUTORIJLES EN START MORGEN

Vandaag plannen, morgen lessen

Altijd de beste deal

700+ rijscholen aangesloten

Op zoek naar een proef rijles in Groningen? Boek dan je rijles, met korting, bij een van onze aangesloten rijscholen. Wij selecteren en vergelijken voor jou 3 rijscholen waarbij je morgen al kan beginnen met lessen! Het autorijbewijs begint bij Rijlesplanner.

Vergelijk rijscholen in Groningen

Hierom kies je voor Rijlesplanner

Het vinden van een rijschool is niet makkelijk. Je wilt namelijk wel weten dat je uiteindelijk kiest voor een rijschool van goeie kwaliteit met een bekwame rijschoolinstructeur. Je tijd verspillen aan rijlessen van slechte kwaliteit en te veel betalen wil natuurlijk niemand.

Wij zetten de beste rijscholen op een rijtje voor jouw situatie. Zo kun je direct zien welke rijschool het beste bij jou past. Een rijles plannen was nog nooit zo makkelijk. 

Wij vinden het belangrijk dat je gemakkelijk een keuze moet kunnen maken bij welke rijschool je rijlessen gaat volgen voor je rijbewijs. Daarom helpen wij je bij het vergelijken en vinden van de meest geschikte rijschool in Groningen. Bij het vergelijken van rijscholen in Groningen baseren we ons overzicht niet alleen op slagingskansen, maar ook op andere belangrijke factoren zoals het aantal lessen tot het eerste examen, de plaats van de rijschool, prijzen, en ervaringen. Door goed te vergelijken heb jij straks minder rijlessen nodig, en ben je ook uiteindelijk minder tijd en geld kwijt met het behalen van je rijbewijs.

In slechts een paar klikken vergelijk je eenvoudig onze deals en krijg je een advies op maat.

Dagelijks onderhandelen we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart. En regelmatig kortingen ontvangt die je niet rechtstreeks via de aanbieder krijgt. Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jóu past. Jouw rijbewijs wacht op jou, plan je eerste rijles in!

Automaat rijles Groningen

Steeds meer auto’s zijn uitgerust met een automatische versnelling, daardoor hoef je niet per se meer in een handgeschakelde auto te rijlessen om te kunnen autorijden. Automaat rijden zorgt voor meer gemak en veiligheid, in plaats te focussen op het schakelen heb je extra tijd voor het verkeer om je heen. 

Wil je rust aan je hoofd en geen extra handeling hoeven leren wanneer dit eigenlijk niet meer nodig is. Kies dan voor een automaat. Er zijn al veel rijscholen die les en examen in een automaat aanbieden. Bekijk ons aanbod in Groningen en check of ze in een automaat rijden!

Na het behalen van je rijbewijs in een auto met automatische schakeling, krijg je een aantekening wat aangeeft dat je in een automaat rijlessen hebt gevolgd. Hiermee mag je daarom ook alleen maar in een automaat rijden na het behalen van je rijbewijs. Mocht je je toch later bedenken, kan je altijd nog het praktijk examen afleggen in een handgeschakelde auto.

Faalangst rijles Groningen

Wil je eindelijk beginnen met rijlessen, speelt de faalangst weer op. Je krijgt stress en hebt angst. Toetsen word je zeker niet vrolijk van en al helemaal niet van examens. Het is ontzettend rot voor jezelf en je kan er vrij weinig aan doen. Door deze angst ontstaan negatieve invloeden zoals trillen, zweten, slaaploosheid, hartkloppingen en veel meer. Dit werkt natuurlijk niet mee voor de resultaten tijdens het behalen van je rijbewijs. 

Faalangst tijdens je rijlessen is zeker niet gunstig en daarom erg belangrijk dat jij de juiste begeleiding hierin krijgt! Wil jij met de juiste rijinstructeur of instructrice eindelijk beginnen met het halen van je rijbewijs? Door ons grote aanbod vind jij zeker weten een geschikte rijschool in Groningen die rijles geeft aan mensen met faalangst. Wij hebben zelf ook een aantal tips voor je uitgeschreven, lees het in onze blog: Met deze 5 tips overwin jij jouw faalangst!

Wat vonden je voorgangers?

Heb je nog vragen? Veelgestelde vragen