Veelgestelde vragen

Via Rijlesplanner boek jij gemakkelijk en snel je eerste autorijles bij een rijschool bij jouw in de buurt. Wij selecteren voor jouw een rijscholen top 3 waarbij jij morgen al kan starten! Maak een keuze en plan vandaag nog jouw eerste rijles!

De proefrijles bedraagt €35,- je betaald deze voorafgaand aan je rijles. Wanneer je besloten hebt meer lessen (minimaal 10) te nemen bij de desbetreffende rijschool worden de kosten van de proefles in mindering gebracht. Je krijgt dus €35,- korting op je eerste les! 

Kies je voor een rijles op een door ons gekozen tijdstip? Dan krijg je nog eens 10% korting en betaal je maar €31,50. 

Je kan jouw geplande rijles 24 uur van te voren kosteloos annuleren. Ben je te laat met annuleren? Dan brengen we je de gemaakte kosten in rekening. Je krijgt deze dan niet terugbetaald. 

Je kunt op de homepage je woonplaats invullen op de zoekbalk. Wij zoeken dan 3 rijscholen voor je uit waarbij jij morgen al direct kan starten met je rijles. De 3 rijscholen zijn voor zien van een Klantenvertellen score, CBR-slagingspercentage en bevatten korte informatie over de rijschool.

Rijlesplanner heeft een variërend aanbod in rijscholen, van eenmanszaken tot hele grote rijscholen. Alle rijscholen die aangesloten zijn bij Rijlesplanner hebben geïnvesteerd in extra service voor hun leerlingen. Hierdoor zijn rijscholen die Rijlesplanner aanbieden modern, betrouwbaar en professioneel.

Proefrijlessen kunnen momenteel alleen voor auto rijbewijs B worden ingepland. 

Je persoonlijke gegevens zullen alleen worden gebruikt om een rijschool bij jou in de buurt te zoeken. Rijlesplanner zal nooit je gegevens voor andere doeleinden gebruiken.

Heb je vragen? Je kan ons bereiken via

info@rijlesplanner.nl