Je rijbewijs begint bij RIJLESPLANNER!

PLAN VANDAAG EEN AUTORIJLES EN START MORGEN

Vandaag plannen, morgen lessen

Altijd de beste deal

700+ rijscholen aangesloten

Op zoek naar een proef rijles in Utrecht? Boek dan je rijles, met korting, bij een van onze aangesloten rijscholen. Wij selecteren en vergelijken voor jou 3 rijscholen waarbij je morgen al kan beginnen met lessen! Het autorijbewijs begint bij Rijlesplanner.

Vergelijk rijscholen in Utrecht

Hierom kies je voor Rijlesplanner

Het vinden van een rijschool is niet makkelijk. Je wilt namelijk wel weten dat je uiteindelijk kiest voor een rijschool van goeie kwaliteit met een bekwame rijschoolinstructeur. Je tijd verspillen aan rijlessen van slechte kwaliteit en te veel betalen wil natuurlijk niemand.

Wij zetten de beste rijscholen op een rijtje voor jouw situatie. Zo kun je direct zien welke rijschool het beste bij jou past. Een rijles plannen was nog nooit zo makkelijk. 

Wij vinden het daarom belangrijk dat je gemakkelijk een keuze moet kunnen maken bij welke rijschool je rijlessen gaat volgen voor je rijbewijs. Daarom helpen wij je bij het vergelijken en vinden van de meest geschikte rijschool in Utrecht. Bij het vergelijken van rijscholen in Utrecht baseren we ons overzicht niet alleen op slagingskansen, maar ook op andere belangrijke factoren zoals het aantal lessen tot het eerste examen, de plaats van de rijschool, prijzen, en ervaringen. Door goed te vergelijken heb jij straks minder rijlessen nodig, en ben je ook uiteindelijk minder tijd en geld kwijt met het behalen van je rijbewijs.

In slechts een paar klikken vergelijk je eenvoudig onze deals en krijg je een advies op maat.

Dagelijks onderhandelen we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart. En regelmatig kortingen ontvangt die je niet rechtstreeks via de aanbieder krijgt. Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jóu past. Jouw rijbewijs wacht op jou, plan je eerste rijles in!

Automaat rijles Utrecht

Steeds meer auto’s zijn uitgerust met een automatische versnelling, daardoor hoef je niet per se meer in een handgeschakelde auto te rijlessen om te kunnen autorijden. Automaat rijden zorgt voor meer gemak en veiligheid, in plaats te focussen op het schakelen heb je extra tijd voor het verkeer om je heen. 

Wil jij doormiddel van automaat rijlessen meer rust aan je hoofd hebben onder het rijden en zie je niet de meerwaarde om rijles te nemen in een schakelauto? Neem dan een kijkje naar de geselecteerde rijscholen in Utrecht en bekijk of zij de mogelijkheid bieden om rijlessen en het praktijk examen af te nemen in een automaat. 

Na het behalen van je rijbewijs in een auto met automatische schakeling, krijg je een aantekening wat aangeeft dat je in een automaat rijlessen hebt gevolgd. Hiermee mag je daarom ook alleen maar in een automaat rijden na het behalen van je rijbewijs. Mocht je je toch later bedenken, kan je altijd nog het praktijk examen afleggen in een handgeschakelde auto.

Faalangst rijles Utrecht

Mocht je angst hebben om te falen of bang zijn dat je iets niet goed genoeg kan, dan is dat natuurlijk ontzettend vervelend tijdens het volgen van rijlessen. Zo kan er door je heen gaan dat het niet gaat lukken of je durft sommige handelingen niet te maken. Deze angst kan negatieve invloed hebben op je en kan er voor zorgen dat je gaat trillen, zweten, slaaploosheid, hartkloppingen en nog veel meer. Dit heeft weer allemaal invloed op je resultaten tijdens je rijbewijs traject.

Faalangst tijdens je rijlessen is zeker niet gunstig en daarom erg belangrijk dat jij de juiste begeleiding hierin krijgt! Wil jij met de juiste rijinstructeur of instructrice eindelijk beginnen met het halen van je rijbewijs? Bij ons vind je de juiste rijschool in Utrecht die jouw helpt wanneer je last hebt van faalangst. Wij hebben zelf ook een aantal tips voor je uitgeschreven, lees het in onze blog: Met deze 5 tips overwin jij jouw faalangst!

Wat vonden je voorgangers?

Heb je nog vragen? Veelgestelde vragen