Veelgestelde vragen rijscholen

Momenteel selecteren wij 3 rijscholen voor de leerling. Deze selectie is geautomatiseerd waardoor bij het invullen van de plaatsnaam elke keer andere rijscholen worden getoond. Elke rijschool wordt even vaak getoond. 

Ja, momenteel is ons systeem zo gemaakt dat elke rijschool even vaak wordt getoond. Uiteindelijk streven wij er na om alle rijscholen in de buurt te tonen. Zo kan de leerling vergelijken op score, prijs en beschikbaarheid en de best passende rijschool vinden.

Geen probleem, we kunnen jou als rijschool deactiveren op Rijlesplanner. Zo krijg je geen nieuwe leerlingen via Rijlesplanner erbij. Mocht je in de toekomst wel vermeld willen worden, dan activeren we je rijschool weer. 

Als er geen plek is in jouw agenda regelt Rijlesplanner dat er een ander geschikt moment wordt gekozen samen met de leerling. Wanneer dit is geregeld krijg je hierover bericht.

De rijles wordt als proefles ingepland. Dan ontvangt de desbetreffende leerling ook een bevestiging en de inloggegevens van de Rijbewijs App.

Als rijschool kan je de teksten niet zelf aanpassen. Wel kan je via het ontvangen “Over ons” formulier zelf tekst toevoegen aan je rijschool. Mochten er andere gegevens niet kloppen stuur ons dan een mail naar info@rijlesplanner.nl

Als rijschool kan je scores niet zelf aanpassen. Zijn de scores volgens jou incorrect? Stuur ons dan een mail naar info@rijlesplanner.nl.

Heb je vragen? Je kan ons bereiken via

info@rijlesplanner.nl